Salut Holística Integrativa

La salut integrativa neix de la unió de la medicina i les cures tradicionals amb les teràpies alternatives i naturals.

Avui en dia no tenim dubtes de que gaudir d’una bona salut es el resultat de varis factors o condicionants sent els més importants l’alimentació, l’ estil de vida, l’exercici físic,  l’ estat d’ànim i les emocions. Amb les teràpies naturals podem accedir a aquests aspectes i tractar d’equilibrar allò que no està funcionant bé; tant a nivell de cos físic com d’emocions sense deixar de banda els tractaments estàndard, la ciència i la tecnologia.

A Mon&Dol confiem en el potencial i la capacitat de cada persona per sanar-se i la nostra tasca es acompanyar i ajudar a restablir l’equilibri perdut que tots experimentem en algun moment de la vida per tal d’assolir l’harmonia i el benestar.

Som professionals disposats a cuidar de tu. Ens agrada la nostra feina i la fem amb passió i des del cor per això t’oferim les teràpies naturals, holístiques e integratives  que coneixem amb base científica per a sustentar tot el que fem i d’altra banda ens deixem sentir i portar per tot allò que sovint no te una explicació però molt de sentit quan mirem i escoltem més enllà de les orelles i els ulls físics.