Remei Capitán

Sóc la Remei Capitan i Agraïments és un servei integral d’organització de cerimònies de comiat personalitzades, ja siguin litúrgies laiques o bé funerals alternatius dins del ritu cristià.

La meva feina és oferir un acompanyament integral a les famílies en el moment de la mort d’una persona estimada, començant per la cerimònia de comiat, d’acord amb les darreres voluntats del difunt o de la seva família.

M’encarrego de l’organització de la cerimònia, que entenc com un homenatge a la persona que ja no és entre nosaltres, com un agraïment i un reconeixement del seu llegat. Sempre en col·laboració amb la família i els amics del difunt, la meva feina consisteix a organitzar el comiat més adient a cada persona, però els meus serveis van més enllà.

Després de més de vint anys com a directiva de Banca amb diferents responsabilitats, he orientat la meva trajectòria professional cap a la meva veritable passió: ajudar a les persones en moments difícils de la seva vida. Agraïments és el fruit de tot el mestratge que he anat acumulant al llarg de la meva carrera, a la que he anat sumant nous aprenentatges, essencials per optar a una vida plena i a una mort digna.

Per altri, i a qui pugui interessar la meva formació és la següent:

  • Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials i Curs de postgrau en Màrqueting Financer per la UB
  • EFPA – European Financial Planning As soc iation Màster en Finances Certificacions anuals EFPGA
  • DALE CARNEGIE : Certificat de Comunicació Eficaç i Relacions Humanes Certificat de Presentacions d’Alt Impacte
  • UNIVERSITAT DE LLEIDA : Postgrau en acompanyament al dol
  • INSTITUT IPIR DE BARCELONA : Cursant el segon any, de tres, màster en dol