Julia Rabés

Em dic Júlia Rabés i soc psicòloga sanitària. Vaig fer la llicenciatura amb l’especialitat clínica a la Universitat de Barcelona. Sento especial interès en la psicoanàlisi relacional, el mindfulness (consciència plena), el grupanàlisi, i el budisme zen. 

Vivint a Anglaterra vaig començar la formació de mindfulness amb Breathworks acabant-la a València  amb RespiraVida Breathworks. El programa MBPM va ser desenvolupat per Vidyamala, i és un programa basat en mindfulness i compassió per la pal·liació del dolor i la reducció de l’estrès. 

Tinc el màster de Psicoteràpia Analítica Grupal de la fundació OMIE i la Universitat de Deusto. 

Integro mindfulness a la psicoteràpia i crec que ambdues m’han servit per desaprendre molts dels meus condicionaments, idees, creences i actituds cap a mi mateixa; canviar la manera de portar una classe o una teràpia; m’han ajudat a reconéiser i acceptar els meus errors, la meva vulnerabilitat, a no prendre’m massa seriosament, a créixer, a despertar. I des d’aquest lloc he pogut acceptar, relacionar-me, comprendre i estimar l’altre/a, perquè només des de l’amor podem ajudar.

A l’actualitat em dedico a la pràctica privada a Lleida; faig psicoteràpia individual, teràpia de grup i cursos de mindfulness.