Acompanyament al dol perinatal

Si estàs aquí buscant informació i suport perquè has patit una pèrdua perinatal; t’enviem una abraçada enorme.

Perdre el bebè ( o bebès, o un d’ells)  durant la gestació, el part o als pocs dies de néixer son situacions que cap mare ni cap família hauria de viure. És una injustícia de la vida difícil d’entendre i assumir.

Si t’han comunicat que el teu fill/filla no te batec.

Si estàs vivint un puerperi sense bebè i  els teus pits ploren llet.

Si has hagut d’interrompre la gestació per motius mèdics o potser inclús si ho has decidit voluntàriament.

Si en definitiva has hagut d’acollir la mort quan esperaves vida i estàs passant per alguna d’aquestes difícils situacions es normal que sentis que res te sentit inclús que no puguis creure que el que succeeix sigui real.

Respecta el teu ritme i busca recolzament entre els teus  per poder compartir el dolor i l’amor pel teu bebè perquè inclús els peus més petits poden deixar a la terra petjades immenses.

Els professionals de Mon&Dol acompanyem processos de dol perinatal des de el 2008 i tenim àmplia experiència. No esteu sols en aquest moment.

També impartim formació en aquesta temàtica en diferents universitats tant catalanes, com espanyoles i de països sud-americans.

Imagen1
Foto: Montse Robles

Si necessites ajuda per a la realització de fotografies al teu bebè pots contactar-nos i t’ajudarem a que puguis capturar en imatges tot l’amor que tens per ell/a.

Quan  el dolor de la seva pèrdua t’ho permeti,  valoraràs moltíssim aquests autèntics tresors.